Dode Zeezout producten

Dode Zeezout Douche massage therapie gezondheid wellness sofie brakel
Dode Zeezout douche crème

HERSTELLEND EN HYDRATEREND

In deze douchecrème hebben we een maximale hoeveelheid Dode Zeezout toegevoegd .
De hydraterende eigenschappen van het Dode Zeezout houden het vochtgehalte van uw huid op peil .
Dode Zeezout is als een tovermiddel voor psoriasis, acne, eczeem, huidproblemen.

Wondjes genezen sneller door de toevoeging van de etherische olie Kanuka en de totale conditie van uw huid wordt door deze Psotramil douche verbeterd .

Zonder toevoeging van geur of kleurstoffen.

Merk: Psotramil

Inhoud: 250ml

Prijs: 11€

Dode Zeezout Shampoo massage therapie gezondheid wellness sofie brakel
Dode Zeezout shampoo

VOORKOMT SCHILFERING EN JEUK VAN DE HUID

Voor mensen met een huidaandoening of gevoelige hoofdhuid is het belangrijk een pH-neutrale shampoo te gebruiken die geen toevoegingen  bevat. Dit voorkomt schilfering, jeuk en verdere problemen met de huid . Psotramil shampoo met Dode Zeezout is hiervoor zeer geschikt. Deze is een neutrale pH-neutrale shampoo zonder geur- en kleurstoffen. De shampoo heeft een herstellend en verzachtend effect door de toevoeging van Dode Zeezout en de etherische olie Kanuka. Kanuka laat wondjes sneller genezen.

Merk: Psotramil

Inhoud: 250ml

Prijs: 11€

Dode Zee Badzout massage therapie gezondheid wellness sofie brakel
Dode Zee badzout

DIT MINERAALRIJKE DODE ZEE BADZOUT IS 100% PUUR

Psotramil Dode Zeezout  heeft een zeer positief effect op de gezondheid van uw huid.
Om die reden wordt het badzout van Psotramil vaak gebruikt door mensen met huidproblemen als psoriasis , eczeem en uitslag . Dode huidcellen worden verwijderd en de hydraterende eigenschappen van het badzout houden het vochtgehalte in uw huid op peil.

Neem wekelijks een bad van  20 minuten, de watertemperatuur bij voorkeur op 38° C.  Spoel na het zoutbad enkele minuten na met zuiver water. De dosering voor één bad (100 liter) is 1 à 3 kg . Het badwater bereikt hiermee een zoutpercentage gelijk aan oceaanwater. Hierdoor profiteert u optimaal van de heilzame effecten van Dode Zeezout .
Bij huidproblemen gebruikt u het zout in kuur vorm waarbij u wekelijks twee à drie baden neemt. Bij het verbeteren van de huidconditie kan u dit afbouwen naar éénmaal per week . Gebruik de andere dagen Psotramil douche. Voor het haar en de hoofdhuid kan je de neutrale Psotramil shampoo gebruiken.

Merk: Psotramil

Inhoud: 2,5kg

Prijs: 22€