Panasonic Gelaatsverzorging

Panasonic Cleansing Brush massage therapie gezondheid wellness sofie brakel

Cleansing Brush

Referentie: EHXC10-N503

Specificaties: Make-upverwijdering, borstelfunctie, gerichte reiningsfunctie

Met deze borstel kunt u uw gelaat diep reinigen en make-up verwijderen zonder de opperhuid te beschadigen. De verwarmde make-upverwijderingsborstel en de andere opzetstukken reinigen uw gelaat in slechts enkele minuten. De borstel is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de kwetsbare en gevoelige huid. 

Bijgeleverde accessoires: Ultrazachte borstel, siliconen borstel, basis, maatdop, AC-adapter.

Strak Gelaat Stimulator

Referentie: EH-XT20-N503

Specificaties: Zuivert, boost en tonifieert het gelaat, titanium kop

3-in-1 schoonheidsproduct: zuivert, boost en tonifieert. De titanium kop geeft een nietinvasieve microstroom af om de opperhuid te hydrateren en helpt een slappe huid tegen te gaan. Het toestel heeft twee programma’s: warm en koud. Het eerste helpt verzorgingsproducten beter in te dringen in de huid, terwijl het tweede een tonifiërende werking heeft. In slechts 3 tot 8 minuten verwent u uw huid met een authentiek schoonheidsritueel. Dit toestel is uw beste partner om weer een stralende teint te verkrijgen.

Bijgeleverde accessoires: Ring voor wattenschijfje, basis, beschermhoed, AC-adapter.

Panasonic Anti-Aging Verzorging massage therapie gezondheid wellness sofie brakel

Anti-Aging Verzorging

Referentie: EH-XR10-NC803

Specificaties: Gelaatsliftingeffect, voorhoofdmodus (enkel RF), anti-aging functie

Het anti-aging toestel van Panasonic combineert twee hightech elementen voor een onmiddellijk liftingeffect op uw huid. De combinatie van radiofrequenties en ultrasone golven stimuleren de productie van collageen en elastine. Uw huid wordt zichtbaar jonger, stralender en strakker. Gebruik het samen met de geleidende gel en bestrijd het verschijnen van rimpels op lange termijn. 

Bijgeleverde accessoires: Gel, basis, AC-adapter

Thermale Gezichtsverzorger

Referentie: EH-XS01-N503

Specificaties: Make-upverwijdering, reinigingsfunctie, ontspannend effect.

Dit multifunctionele toestel verspreidt nanodruppeltjes die 18000 keer kleiner zijn dan die in gewone stoom. Hierdoor wordt de huid diep gehydrateerd. Vul gewoon het waterreservoir en laat het toestel de stoom over uw gelaat verspreiden. In 12 minuten is uw huid gehydrateerd, gerevitaliseerd en ontspannen.

Bijgeleverde accessoires: AC-adapter