Shampoo

Shampoo Bars shampoo bar Kokos massage therapie gezondheid wellness sofie brakel
Shampoo Bar Kokos

Shampoo Bar Kokos is onze meest zachte en subtiele Shampoo Bar en geschikt voor ieder haartype. De Shampoo Bar heeft een milde en prettig reinigende werking. De bar houdt het haar zacht, glanzend en beheersbaar zonder natuurlijke oliën uit het haar te halen. Deze bar is erg geschikt voor mensen met een gevoelige hoofdhuid en is ook geschikt voor kinderen. De bar werkt voedend en herstellend en is goed te gebruiken voor geverfd en behandeld haar. Complete Kokos ervaring? Verzorg je haar dan na het wassen met een Conditioner Bar Kokos.

Merk: Shampoo Bars

Inhoud: 60g

Prijs: 9€

Shampoo Bars shampoo bar Papaja-kers massage therapie gezondheid wellness sofie brakel
Shampoo Bar Papaja Kers

De zachte en milde ingrediënten verzorgen jouw haar zonder natuurlijke vetten te verwijderen. Voor fris en verzorgt haar. De Bar is geschikt voor de gevoelige huid en door zeer milde samenstelling ook voor kinderen. Bij normaal gebruik prikt de shampoo niet in de ogen. De Bar werkt voedend en herstellend en is geschikt voor ieder haartype.

Merk: Shampoo Bars

Inhoud: 60g

Prijs: 9€

Shampoo Bars shampoo bar Citroen massage therapie gezondheid wellness sofie brakel
Shampoo Bar Citroen

De Shampoo Bar Citroen is zorgvuldig samengesteld voor haar dat eerder vet wordt. Het toegevoegde kastanje extract zorgt ervoor dat je haar minder snel vet aanvoelt en brengt het weer in balans. De Shampoo Bar reinigt je haar op een zachte, natuurlijke en prettige manier.

Merk: Shampoo Bars

Inhoud: 60g

Prijs: 9€

Shampoo Bars shampoo bar Eucalyptus massage therapie gezondheid wellness sofie brakel
Shampoo Bar Eucalyptus

De Shampoo Bar Eucalyptus heeft een milde en prettig reinigende werking. Je haar voelt fris en verzorgd aan. Deze eigengemaakte Shampoo Bar is ontwikkeld voor normaal tot droog haar. Zachte frisse lokken? Voeg een Conditioner Eucalyptus toe en maak je haarverzorging compleet!

Merk: Shampoo Bars

Inhoud: 60g

Prijs: 9€

Shampoo Bars shampoo bar Lavendel massage therapie gezondheid wellness sofie brakel
Shampoo Bar Lavendel

De multifunctionele Shampoo Bar Lavendel reinigt je haar op milde wijze en is geschikt voor ieder haartype. De paars/blauwe kleur werkt als alternatief voor zilvershampoo.

Merk: Shampoo Bars

Inhoud: 60g

Prijs: 9€

Shampoo Bars shampoo bar Honing massage therapie gezondheid wellness sofie brakel
Shampoo Bar Honing

De Shampoo Bar Honing werkt vochtinbrengend en bevat veel voedende ingrediënten. Hij reinigt en verzorgt je haar en laat het weer zacht aanvoelen. Door de honing extracten is de shampoo bar extra voedzaam voor de haarzakjes en haarwortels. De bar zorgt dat je haar gehydrateerd blijf, laat het glanzen en geeft je haar extra volume.

Deze bar is dé uitkomst voor krullend haar, geef jouw krullen de verzorging die ze nodig hebben met de honing bar. Heb je droog, pluizig en/of (extreem) beschadigd haar? Dan is dit de ideale bar voor jou!

Merk: Shampoo Bars

Inhoud: 60g

Prijs: 9€