Test

uw wellnessconsulente sofie brakel

MASSAGES

THERAPIEËN

PRODUCTEN

Uw Wellnessconsulente Sofie

Uw Wellnessconsulente Sofie is ‘the place to be’ als je nood hebt aan een deugddoende ontspannende massage, lichamelijke klachten wilt elimineren of terug in balans wilt komen met jezelf. Sofie verwent je graag met een aromarelax-, hotstone-, voetreflex-, zorg- of Chinese hoofd-, nek- & schoudermassage. Elke massagebehandeling is op maat van de klant en gebeurt met een aangepaste en 100% natuurlijke olie. Tevens staat ze je graag bij met raad en daad bij alternatieve therapieën zoals Bachbloesem- en aromatherapie.  Ook beschikt zij over een uitgebreid assortiment aan 100% natuurlijke verzorgings-  en gezondheidsbevorderende producten. 

Sofie is erkend lid van de Belgische Massage Federatie

en gediplomeerd alternatief therapeute. 

 

 

wellness consulente sofie brakel
Massage Is Not Just A Luxury. It’s A Way To A Healthier, Happier Life.’
Frederic
Lees verder
Hoofdpijn, stress, vermoeidheid… Ik heb er vaak last van. Een afspraak bij Sofie maakt dat je dit alles even kan vergeten. In een aangenaam kader word je ontvangen, waar een gezellige babbel meteen voor een ontspannen sfeer zorgt. Ikzelf mocht genieten van een Chinese nek- en hoofdmassage. Na enkele minuten was ik ergens anders. Ik voelde mij er letterlijk ont-spannen. De tijd vloog veel te rap voorbij. Dat gebeurt wanneer je jou goed hebt. Ik heb die avond goed geslapen! Kon je maar zo’n Sofie-tje voor jezelf hebben. Bedankt voor de goede zorgen.
Johan
Lees verder
"Onlangs een heerlijke massage ontvangen van Sofie. Sofie doet dit met veel gevoel en techniek. Zeker een aanrader voor iedereen die tot rust wil komen genietend van haar kundige handen."
Nathalie
Lees verder
Super massage ! Je hebt gouden vingers en een gouden hart! Ongelooflijk genoten
Merel
Lees verder
doelgerichte aromatherapie slapeloosheid!
Ze zijn geweldig! Heb ze in de slaapkamer staan en slaap nu al veel relaxter en rustiger. Ben uitgerust als ik wakker wordt. Ben er echt blij mee
Liselotte
Lees verder
" Bedankt voor de ontspannende voetreflexiologie massage. de pijn in mijn voeten is bijna zo goed als verdwenen door jou warme positieve energie. Echt een aanrader. "
Nienke
Lees verder
" Gestart met bachbloesems en aromatherapie en enorm onder de indruk van het positieve effect! Ik zou het iedereen aanraden! "
Danny
Danny
Lees verder
" Deze week langs geweest bij Sofie voor een massage van kop tot teen, wel zeker een aanrader voor iedereen. Sofie, je hebt dit waanzinnig gedaan. Zeer relaxend, vriendelijke ontvangst. Alles TOP. Mij zie je nog terug. "
Lucrèse
Lees verder
" Net een zalige massage gehad van Uw Wellnessconsulente Sofie Harboort, een laat moederdagcadeau. Dikke merci, zeker voor herhaling vatbaar. ik voel mij vandaag echt een gelukzak. En een superleuke babbel achteraf natuurlijk… "
Previous
Next