Tijdelijk gesloten door wegenwerken

wegenwerken aquafin farys massage therapie gezondheid sofie brakel

Wegens de wegenwerken die gaande zijn in de Hollebeekstraat is het momenteel niet mogelijk een afspraak te boeken. Ik heb tijdelijk mijn praktijk gesloten, omdat ik geen garantie heb dat je in alle rust en stilte kan genieten van je relaxmoment en dat je zonder probleem mijn praktijk kan bereiken.

Wens je op de hoogte gebracht te worden wanneer je opnieuw kan boeken, schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief. Voeg zeker info@uwwellnessconsulentesofie.be toe aan je contacten, zodat mijn nieuwsbrief niet in je spamfolder belandt.
 
Cadeaubonnen uitgeschreven sinds 1/01/2020 blijven voorlopig onbeperkt geldig. Van zodra ik opnieuw opstart, zullen ‘vervallen’ cadeaubonnen nog 6 maand geldig zijn, de geldende cadeaubonnen worden met 6 maand verlengd.
 
Mijn excuses voor dit ongemak en bedankt voor je begrip!

Warme groeten en hopelijk tot gauw!
Sofie