Wierook en toebehoren

theestokjes wierook palo santo massage wellness gezondheid therapie sofie brakel

Wierook Heilig Hout (Palo Santo)

Heilig Hout (Palo Santo) is 100% zuiver hout en geeft een heerlijke zoete geur wanneer het wordt aangestoken. Het wordt gebruikt door sjamanen bij zuiveringsrituelen en het uitspreken van gebeden. Dit Heilige Hout komt uit het Andes gebergte in Peru en wordt lokaal gewonnen met respect voor de natuur. Er worden alleen takken gebruikt die op natuurlijke wijze van de bomen zijn gevallen. Het hout moet vervolgens 4-10 jaar rijpen voordat de magische geur vrijkomt.

Inhoud: 5 sticks – Prijs: 8€

wierook witte salie massage therapie gezondheid wellness sofie brakel

Wierook Witte Salie (blad)

Witte salie wordt gebruikt door native american stammen als wierook en zuivert je woon- en leefruimte van negatieve energieën. Deze Witte Salie groeit in de vrije natuur in Californië en is met de hand geoogst. Het is onbehandeld en wordt alleen gedroogd.

Gewicht: 50g – Prijs: 8€

Wierook Jasmijn 20g sticks massage gezondheid therapie sofie zwalm

Wierook – 20gr – 20 sticks

Keuze uit Eucalyptus – Jasmijn – Lavendel – Lotus

Eucalyptus: Een scherpe enigzins , kamfer-achtige geur. Psychisch: Eucalyptusolie heeft een zuiverende en genezende werking. Deze essence werkt vooral bij mensen die zich slecht kunnen concentreren of die lichamelijk en geestelijk uitgeput en verzwakt zijn. Verdamp deze olie in ziekenkamers, hij zuivert de atmosfeer en bevordert de genezing. De olie beschermt eveneens tegen negatieve gedachten. * Spiritueel: Eucalyptus is een sterk antisepticum met een zuiverende werking. Dit geldt ook voor het spirituele niveau, verdamp de olie op plaatsen waar negatieve energiën voelbaar zijn. Zoals op plaatsen waar ruzies of twistgesprekken plaatsvinden of daadwerkelijk gevochten wordt.

Jasmijn: Een zware zoete geur die lang blijft hangen. Psychisch: Jasmijnolie wordt vaker bij psychische storingen gebruikt omdat het een rustgevende, antidepressieve en angst verdrijvende werking bezit. Jasmijn geeft een gevoel van zelfvertrouwen en euforie, is daarom zeer bruikbaar bij apathie, onverschilligheid en lusteloosheid. Kan emotioneel gesloten deuren weer openen. Spiritueel: Jasmijn wordt geassocieerd met de maan en ontvangt daaruit de kracht. De olie bezit de macht de lichamelijke liefde boven zichzelf te doen uitstijgen. Men gelooft dat Jasmijn de kunstzinnigheid ontwikkelt. Voor sommigen heeft dat betrekking op de eigen creativiteit, voor anderen betekent het dat zij ontvankelijker worden voor visuele schoonheid, muziek, enz. Werkt op het hartchakra, plexus solaris chakra en basis chakra.

Lavendel: Een bloemige, kruidige geur met een houtachtige ondertoon. Psychisch: Lavendelolie heeft een genezende en zuiverende werking. De olie schenkt liefde en tederheid en beschermt tegen negativiteit. Lavendel stimuleert het denken en ontspant de zenuwen. Spiritueel: Lavendel zuivert een kamer van negatieve energieën. De evenwichtscheppende eigenschappen zijn vooral duidelijk te zien bij de chakra`s, waar Lavendel de hogere en de lagere chakra’s met elkaar in evenwicht brengt. Net zoals Vetiver heeft Lavendel een positieve uitwerking op alle chakra’s en heeft ze zowel een kalmerend als een energetiserend effect.

Lotus: Een warme kruidige zinnelijke geur. Psychisch: De Lotusgeur helpt bij mentale uitputting en geestelijke oververmoeidheid, opent de geest en verschaft ons toegang tot ons zelf. Angst voor de toekomst en nachtmerries worden met zachte hand een halt toegeroepen. Lotus sterkt onze innerlijke kracht, maakt ons zelfbewuster en creatiever. Spiritueel: Er is geen andere plant dan de Lotus die zo met spirituele symboliek beladen is. Het is de goddelijke geur die vooral op het kruin chakra inwerkt maar ook de andere energiebronnen op elkaar afstemt. Hij verdiept de meditatie en het is eenvoudig om met de Lotus in trance te geraken. De meest waardevolle voor meditatie is de witte Lotus, hij werkt direct op de sahasrara en is een grote hulp bij zware geestelijke arbeid.

Prijs: 1€/doosje van 20 sticks

Aromafume Exotic Incense Diffuser wierookbrander massage gezondheid therapie sofie zwalm

Aromafume Exotic Incense Diffuser

De Exotic Incense Diffuser is specifiek ontworpen voor het branden van de Aromafume wierookblokjes. Deze wierookblokjes geurverdamper krijgt de juiste temperatuur voor het verspreiden van de geuren van Aromafume wierookblokjes. Samen vormen deze Diffuser en de wierookblokjes de meest effectieve en schone manier voor het verspreiden van aangename aroma’s. Er komen geen toxische stoffen vrij en er wordt geen rook of as geproduceerd! Deze Exotic Incense Diffuser verpakking bevat: Smeedijzer diffuser, koperen plaatje, kurken onderzetter, waxinelichtje, één wierookblokje als sample (de geur van het sample verschilt per doosje). De Exotic Incense Diffuser is specifiek ontworpen om de juiste temperatuur te krijgen voor het verspreiden van de geuren van de Aromafume wierrookblokjes. Let op: Andere geurverdampers en/of wierookbranders zijn niet geschikt! – Steek een waxinelichtje aan. Plaats deze in de Exotic Incense Diffuser. – Leg het wierookblokje op het koperplaatje. – Het wierrookblokje brandt zo’n 45-60 minuten. De diffuser wordt heet, raak niet aan! – Blaas het waxinelichtje daarna uit en laat de diffuser en het wierookblokje afkoelen. – Het wierookblokje wordt zwart en hard na gebruik, het smelt niet. – Het blokje kan na gebruik bij het biologisch afbreekbaar afval.

Prijs: 6€

Wierookblokjes aromafume massage gezondheid therapie sofie zwalm

Aromafume wierookblokje

Keuze uit: Pink Rose, Royal Sandal, Ajna, Floral Kiss, Fresh Melon, Lemon Mist, Mughat Gardens, Orchid Karma, Mystery.

Alleen geschikt om te gebruiken in combinatie met een Exotic Incense Diffuser. Deze zijn specifiek ontworpen voor veilig gebruik en om de juiste temperatuur te krijgen voor het verspreiden van de geuren van de Aromafume wierookblokjes. Andere geurverdampers en/of wierookbranders zijn niet geschikt!

Hoe gebruiken? Steek een waxinelichtje aan. Plaats deze in de Exotic Incense Diffuser. Leg het wierookblokje op het koperplaatje. Het wierookblokje brandt zo’n 45-60 minuten. De diffuser wordt heet, raak niet aan! Blaas het waxinelichtje daarna uit en laat de diffuser en het wierookblokje afkoelen. Het wierookblokje wordt zwart en hard na gebruik, het smelt niet. Het blokje kan na gebruik bij het biologisch afbreekbaar afval.

Elk wierookblokje bevat een schat aan natuurlijke ingrediënten zoals aromatische houtsoorten, exotische bloemen, natuurlijke extracten van boomschors en bomen, harsen, bladeren en bloemsoorten. De geur-oliën die verwerkt worden bij de productie van wierookblokjes voldoen volkomen aan de IFRA-eisen en de oorsprong ervan is steeds verantwoord (www.ifraorg.org). Asvrij – minimale rook (niet toxisch) – geweldige aroma

Prijs: 0.5€/stuk