Massages

Elke massage gebeurt met een 100% natuurlijke, opgewarmde en zelfgemaakte olie (basisolie vermengd met etherische oliën) aangepast aan de behandeling, klacht of gemoedstoestand. Hierdoor ervaar je niet alleen de weldaad van de massage op zich, maar tevens van de etherische oliën, die nog dagen doorwerkt. 

Standaard duurt een behandeling 60 minuten. 
Prijs: 65€/60min

Uitzonderingen:
     * Full Body Massage: 120€/120min
     * Hotstone massage: 80€/60min – 150€/120min
     * Combinatie van 2 massages (uitgez. Hotstone): 120€/120min
     * Combinatie van massage 60min + Hotstone massage: 135€/120min

De behandelduur kan variëren naargelang de gewenste behandeling of klacht.
Prijs per bijkomend kwartier: +15€

Heeft u vragen, aarzel niet om contact op te nemen. 

Lees zeker ook de tips waarmee je zelf een extraatje toevoegt aan je massage. een 

Relaxmassage

Deze ontspannende massage verzacht spanningen, versoepelt en ontspant de spieren, stimuleert de bloedsomloop, verlaagt de bloeddruk, vermindert stress en slapeloosheid, geeft zelfvertrouwen en activeert het immuunstelsel. Tevens maakt ze je energiek, verhelpt spanningshoofdpijn, bestrijdt negatieve gevoelens zoals angst en depressie, bevordert de spijsvertering en is heilzaam bij constipatie.

Rug – schouders – nek: 60min
Volledige achterzijde of voorzijde lichaam: 60min
Volledig lichaam: 120min

Massage wellness sofie brakel

Chinese hoofd-, nek- & schoudermassage

Deze massage richt zich vooral op klachten die voorkomen ter hoogte van hoofd, nek en schouders. Vastzittende schouders, een geblokkeerde nek, druk op het hoofd met als eerste tekenen opkomende hoofdpijn e.d. zijn allemaal stressverschijnselen die met deze massagevorm aangepakt worden. Chinese massage is een combinatie van massage en acupressuur. 

chinese massage wellness sofie brakel

Gelaats- & hoofdmassage

Deze massage is de ideale manier om je hoofd eens leeg te maken en het raderwerk in je hoofd eventjes op pauze te zetten. Het is gewoon onmogelijk om tijdens deze massage gefocust te blijven en niet weg te dromen. Deze massage brengt tevens verlichting bij hoofdpijn, vermoeidheid en stress. Deze worden letterlijk uit het gezicht gemasseerd. Alsook wordt de doorbloeding gestimuleerd, de afvalstoffen afgevoerd en de stofwisseling geactiveerd, wat een verjongend effect heeft. 

Gelaat hoofd massage wellness sofie brakel

Voetreflexmassage

Bij voetreflexmassage worden de voeten gemasseerd en tevens de reflexpunten gestimuleerd. Onze voeten zijn een weerspiegeling van onze organen en lichaamsdelen. Door de reflexpunten in de voeten te behandelen, worden energiebanen vrijgemaakt, waardoor energie, bloed en lymfevocht weer volop kunnen doorstromen, afvalstoffen afgevoerd en voedingsstoffen aangevoerd worden. Ook de emoties en geestelijke spanningen worden verwerkt en losgelaten. Het bloed gaat meer stromen en geeft het lichaam nieuwe kracht en warmte. Lichaam en geest komen tot rust. Tegelijkertijd wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. 

Voetreflex massage wellness sofie brakel

Zwangerschapsmassage

Deze massage brengt jou en het kleine wondertje in je buik helemaal tot rust. Met liefdevolle, zachte bewegingen worden rug, bekken, benen en voeten gemasseerd. Afronden doen we met een gelaatsmassage. Indien gewenst wordt ook jouw buik zachtjes gemasseerd met amandelolie (ideaal tegen striemen). Dit alles gebeurt terwijl jij in een positie ligt die voor jou het comfortabelste aanvoelt.

zwangerschapsmassage massage gezondheid therapie sofie brakel

Zorgmassage

Zorgmassage is een aangepaste vorm van massage voor mensen die om medische redenen geen ‘gewone’ massage mogen krijgen ((ex)kankerpatiënten, pijnpatiënten, …). Deze vorm van massage is zachter van aard, maar zeker niet minder ontspannend. Het is de ideale manier om alle zorgen eens los te laten, een gevoel van welbehagen te ervaren en het biedt de kans om opnieuw een positieve relatie met het door ziekte getroffen lichaam op te bouwen. Tevens geldt ook bij deze massage dat het verschillende mogelijke gezondheidsvoordelen met zich kan meebrengen, zoals het verminderen van angstklachten, vermoeidheid, depressie, misselijkheid en pijn.

Bent u niet in staat u te verplaatsen, kom ik graag bij u thuis om u te laten genieten van deze massage. (in een straal van 20km) (+ €10)

zorg massage wellness sofie brakel

Hotstone massage

Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van warme basaltstenen om het lichaam met cirkelvormige bewegingen te masseren. Basaltstenen werken op fysiek niveau, doordat ze in staat zijn om in een langzame, constante stroom warmte af te geven, en tevens op energetisch niveau door alle heilzame krachten die aan de stenen worden toegeschreven (geeft kracht en stabiliteit, brengt ontspanning, stimuleert het zelfhelend vermogen, …).

Hotstone massage wellness sofie brakel

Cupping massage

Cupping massage is een stevige spier- en bindweefselmassage. Om het lichaam te masseren wordt gebruik gemaakt van cups. De cups worden op het lichaam geplaatst en vacuüm gezogen, waardoor het onderliggende weefsel wordt verhoogd. Dit zorgt meteen voor het stimuleren van de doorbloeding en het Qi (energie). Pijn en ontstekingen verminderen na een 10-tal minuten. Cupping massage is dan ook erg aangewezen bij lage rugpijn en voor sporters.

Zie ook Cupping therapie

cupping massage gezondheid therapie sofie brakel